Lekkere koekjes gezoet met Dixap! Maak er helemaal een feestje van door rozijntjes of nootjes toe te voegen!
Ingrediënten ( voor 15 koekjes)
- 200 gram speltmeel
 - 50 gram zachte boter
 - 75 ml Dixap appel of bijvoorbeeld Dixap zomerfruit!
 - 15 gram sesamzaad
 - 5 gram lijnzaad
 - Eventueel 25 gram rozijntjes of nootjes
 
 Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden
 - Voeg alle ingredienten in een ruime kom en kneed er een bal van
 - Verdeel het deeg in bolletjes van ongeveer 25 gram
 - Rol bolletjes van het deeg en druk ze plat
 - Leg de koekjes op een bakplaat (ingevet of gebruik bakpapier)
 - Bak de koekjes in ca 15 min goudbruin
 - Laat de koekjes na het bakken even afkoelen
 - Mocht je ze nog niet allemaal opgesnoept hebben dan kun je ze het best bewaren in een koekjestrommel:)
 
