PRIVACY POLICY

Privacy Policy Covelt Dixap

Het waarborgen van de privacy van bezoekers van is een belangrijke taak voor ons. Daarom beschrijven we in onze privacy policy welke informatie we verzamelen en hoe we deze informatie gebruiken. Door gebruik te maken van onze website, nieuwsbrief of Dixap-portal geeft u aan het privacy beleid te accepteren.
Covelt Dixap respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Verzamelde gegevens

Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief of Dixap-portal vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Covelt Dixap. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. In sommige gevallen vragen wij naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk om uw vraag of verzoek te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Covelt Dixap. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Soort gegevens

Covelt Dixap verwerkt, net als elke website, IP-adressen van websitebezoekers. Een IP-adres kan persoonsgebonden zijn.

Doelen van de verwerking

Wij gebruiken IP-adressen voor 2 doelen:
1. Om te analyseren hoe vaak de website Dixap.nl wordt bezocht. Hiervoor gebruiken wij Google analytics.
2. Om de website Dixap.nl veilig en bereikbaar te houden.

Gebruik van cookies

Dixap.nl plaatst cookies bij bezoekers. Dat doen we om informatie te verzamelen over de pagina’s die gebruikers op onze website bezoeken, om bij te houden hoe vaak bezoekers terug komen en om te zien welke pagina’s het goed doen op de website. Ook houden we bij welke informatie de browser deelt.
Verder gebruiken we cookies van derden die cross-site tracking uitvoeren, zodat wij u marketingmateriaal in andere sites/kanalen kunnen geven.

Cookies uitschakelen

U kunt er voor kiezen om cookies uit te schakelen. Dat doet u door gebruik te maken van de mogelijkheden van uw browser. U vindt meer informatie over deze mogelijkheden op de website van de aanbieder van uw browser.

Aanpassen/uitschrijven

Onderaan iedere nieuwsbrief vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
Wilt u zich uitschrijven voor de portal? Neem contact met ons op via info@covelt.nl.

Verstrekken persoonsgegevens aan andere partijen

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan andere partijen (derden), tenzij dat noodzakelijk is om aangifte te doen van strafbare feiten. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Uw privacyrechten

U heeft recht op inzage in uw persoonsgegevens (artikel 35 van de Wbp) en het recht om correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen (artikel 36 van de Wbp). Daarnaast kunt u verzet aantekenen tegen het gebruik van uw gegevens.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen:

Covelt Dixap
Korendijk 13
5704 RD Helmond
0492 528 364
info@covelt.nl