Wat is diksap?

Dixap is ons eigen diksap. Wat dat precies is? Dixap betekent letterlijk ingedikt sap. Het is dus niets meer en niets minder dan geconcentreerd vruchtensap. Alleen dat; we doen er helemaal niets bij. We halen er alleen maar iets uit, namelijk water. Een heleboel water, want om 1 kg dixap te maken hebben we maar liefst 8 kg fruit nodig. Kun je nagaan hoeveel smaak er in zo’n flesje zit!

De wereld wordt kleiner. Ingewikkelde zaken worden steeds transparanter. Producten worden steeds eerlijker en duurzamer. En toch, als het om voedingsmiddelen gaat proberen veel bedrijven de boel te flessen! Wij snappen er nix van..

Dixap van Covelt is:

  • 100% fruit. Geen onnatuurlijke conserveermiddelen, geen geur- en kleurstoffen, maar puur natuur.
  • zonder toegevoegde suikers. In ons dixap zitten alleen maar de natuurlijke suikers uit het fruit waarvan het is gemaakt is. En dat is méér dan lekker genoeg!
  • veilig en gezond voor jonge kinderen. Onze productie voldoet aan de strenge eisen van de babyvoedingswetgeving.
  • verrassend lekker! Dixap smaakt heerlijk fruitig en je kunt het voor de lekkerste recepten gebruiken.

Voor wie is diksap?

Diksap is geschikt voor kinderen en baby’s vanaf 6 maanden. Wil je je zoontje of dochtertje (of je kleinkind … “lekker oma!”) laten genieten van de pure smaak van fruit? En vind je ook dat we eens moeten ophouden om zomaar overal toegevoegde suikers in te doen? Dan is Dixap een fantastisch product.

diksap