Wat is diksap?

Dixap is ons eigen diksap. Maar wat betekend dat nou precies? Diksap betekent letterlijk ingedikt sap. Het is dus niets meer en niets minder dan geconcentreerd vruchtensap. Alleen dat; we doen er helemaal niets bij. We halen er alleen maar iets uit, namelijk water. Een heleboel water, want om 1 kg diksap te maken hebben we maar liefst 10 kg fruit nodig. Kun je nagaan hoeveel smaak er in zo’n flesje zit!

Dixap van Covelt is:

  • 100% fruit. Geen onnatuurlijke conserveermiddelen, geen geur- en kleurstoffen, maar puur natuur.
  • Gemaakt zonder toegevoegde suikers. In Dixap zitten alleen maar de natuurlijke suikers uit het fruit waarvan het is gemaakt is. En dat is méér dan lekker genoeg!
  • Veilig en gezond voor jonge kinderen. Onze productie voldoet aan de strenge eisen van de babyvoedingswetgeving.
  • Verrassend lekker! Ons Dixap smaakt heerlijk fruitig! Je kunt er een lekker drankje mee maken maar ook het voor de lekkerste recepten gebruiken. Heb jij ons heerlijke verwen ontbijtje al eens geprobeerd?

Voor wie is diksap?

Dixap is geschikt voor kinderen en baby’s vanaf 6 maanden. Wil je je zoontje of dochtertje (of je kleinkind … “lekker oma!”) laten genieten van de pure smaak van fruit? En vind je ook dat we eens moeten ophouden om zomaar overal toegevoegde suikers in te doen? Dan is Dixap de uitkomst

De wereld wordt kleiner. Ingewikkelde zaken worden steeds transparanter. Producten worden steeds eerlijker en duurzamer. En toch, als het om voedingsmiddelen gaat proberen veel bedrijven de boel te flessen! Wij snappen er nix van..

Wil jij nog meer info over diksap? Kijk dan ook eens op www.diksap.nl.