Lekkere koekjes gezoet met Dixap! Maak er helemaal een feestje van door rozijntjes of nootjes toe te voegen!
Ingrediënten ( voor 15 koekjes)
- 200 gram speltmeel
- 50 gram zachte boter
- 75 ml Dixap appel of bijvoorbeeld Dixap zomerfruit!
- 15 gram sesamzaad
- 5 gram lijnzaad
- Eventueel 25 gram rozijntjes of nootjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden
- Voeg alle ingredienten in een ruime kom en kneed er een bal van
- Verdeel het deeg in bolletjes van ongeveer 25 gram
- Rol bolletjes van het deeg en druk ze plat
- Leg de koekjes op een bakplaat (ingevet of gebruik bakpapier)
- Bak de koekjes in ca 15 min goudbruin
- Laat de koekjes na het bakken even afkoelen
- Mocht je ze nog niet allemaal opgesnoept hebben dan kun je ze het best bewaren in een koekjestrommel:)