Dixap pannenkoeken

Dixap pannenkoeken

Probeer deze heerlijke pannenkoeken met Dixap! Heerlijk voor jong en oud!

Ingrediënten:
* 120 gr bloem
* 3 eieren
* 2dl melk
* snufje zout
* mespuntje kaneelpoeder
*theelepeltje bakpoeder
* boter / olie om te bakken
* toppings: Frambozen, blauwe bes, Dixap appel of een andere gewenste smaak

Nodig: 2 mengkommen, garde, pan met antiaanbaklaag, deksel/spatel (om de pannenkoekjes om te draaien)

Bereidingswijze:
Maak een beslag van de bloem bakpoeder eidooiers, melk, zout en kaneelpoeder.
Sla de eiwitten luchtig met een garde en meng dit door het beslag.
Zet de pan op het vuur en laat daar de boter/olie in warm worden. Schep hoopjes beslag in de pan ( houd er rekening mee dat heb beslag wat uitloopt).
Bak de pannenkoekjes goud bruin op laag vuur. Hoe langzamer je ze bakt, hoe luchtiger ze blijven.
Schep de topping op de pannenkoeken en sprenkel wat Dixap erover.