Financieel & administratief assistent…wasda? 🙂 (vacature vervuld)

Als financieel & administratief assistent ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de financiële cijfers van onze BV’s. Daarnaast verleen je ondersteuning aan de Financial Controller zodat er een actueel en betrouwbaar inzicht in de financiële status van de organisatie kan worden verkregen.

Je houdt je onder andere bezig met:

Financiële administratie
Het binnen vastgelegde procedures verwerken van boekhoudkundige gegevens ten behoeve van dagboeken, grootboekrekeningen, salarisverwerking, personele aangelegenheden en facturering. Je zorgt dat inkoopfacturen worden gecontroleerd, gecodeerd en ingeboekt; bank-/giroafschriften worden gecodeerd en ingeboekt; betalingen aan leveranciers worden voorbereid en uitgevoerd en dat declaraties worden gecontroleerd en betaalbaar worden gesteld.

Ondersteuning
Het verwerken van overige gegevens zodanig dat deze correct, actueel en tijdig worden opgenomen in Dynamics en dat er bij uitzonderingen actie ondernomen wordt naar de betreffende collega’s. Ook zorg je er voor dat de Financial Controller bij diverse periodieke en incidentele werkzaamheden wordt ondersteund en geassisteerd.

De ideale kandidaat…

 • Is op zoek naar een super leuke baan voor 2 tot 3 dagen per week. (Meer dagen in overleg mogelijk)
 • Heeft een gerelateerde MBO of HBO opleiding afgerond en heeft tussen de 1 en 3 jaar relevante werkervaring.
 • Heeft ervaring met MS Dynamics en/of Navision (pré).
 • Heeft ervaring met Excel.
 • Past op een eigen wijze binnen het Dixapteam, onze kernwaarden zijn: Betrokken, Open, Flexibel en Enthousiast.
 • Tenslotte ben je stressbestendig en communicatief vaardig.

Over Dixap

Het beste wat de natuur te bieden heeft, zonder nare bijsmaak
Bij Dixap houden we sinds 1949 van fruit. En van fruit alleen. Daar hebben wij verder nix aan toe te voegen. Want in onze producten zitten geen toevoegingen. Geen toegevoegde suikers of zoetstoffen, geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen.

Wij zijn er om de allerlekkerste sappen te maken, zonder nare bijsmaak. We maken het verschil door te staan voor het product en de kwaliteit die we leveren, we gaan op alle vlakken een stap verder. Dit begint bij boeren, we betalen een eerlijke prijs voor hoogwaardige grondstoffen. We creëren de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen, samen bieden we onze klanten en leveranciers ongekende meerwaarde.

Wij bieden:

 • Een geweldig team van enthousiaste collega’s met hart voor het bedrijf.
 • Je wordt onderdeel van ons Finance team en rapporteert aan de Controller.
 • Een ondernemende, gedreven en groeiende omgeving waarin we samen bewijzen dat het ook anders kan.
 • Een te gek en sfeervol kantoor.
 • Naast hard werken ook veel plezier met je collega’s.
 • En natuurlijk heeeeeeel veel sapjes!…;).

Werken bij Dixap, das eigenlijk thuiskomen op je werk
We willen de beste werkgever zijn die jij je als werknemer kunt wensen. We investeren in je ontwikkeling, belonen initiatief en zorgen voor een erg prettige werkomgeving.

Naast hard werken en presteren staan saamhorigheid en plezier daarbij centraal.

JA, ik wil!
Laat zien dat jij dé Financieel & administratief assistent bent die we zoeken. Reageer voor 31 augustus 2017. Alleen de beste en meest overtuigende sollicitanten nodigen we uit voor een gesprek, uiteraard  onder het genot van een glaasje appelsap :).

Stuur je sollicitatie naar: ek@covelt.nl ter attentie van Ellen de Kimpe.