Dixap Granola

Dixap Granola

Om het jaar goed te beginnen hebben wij een heerlijk granola recept voor jullie! Getest en goedgekeurd door onze collega Daniek😋⁠
 
Ingrediënten
  • 40 gram cashewnoten ⁠
  • 20 gram havermoutvlokken⁠
  • 30 gram naturel muesli⁠
  • 20 gram lijnzaad⁠
  • 4 el Dixap Appel⁠
  • 2 tl kaneel⁠
  • 1 el olijfolie ⁠
  • Snufje zout⁠
  • Handje kokossnippers⁠
  • Handje rozijnen
 
 
 
Bereidingswijze

1. Verwarm de oven op 170 graden.⁠
2. Meng in een kom de cashewnoten, havermoutvlokken, muesli, lijnzaad, kaneel en zout.⁠
3. Verwarm de olijfolie samen met de Dixap in een pannetje. ⁠
4. Zodra het begint te koken voeg je het bij het mengsel. ⁠
5. Meng de alles goed door elkaar zodat het mengsel plakkerig is.⁠
6. Leg wat bakpapier op een bakplaat en strooi daar het mengsel op. ⁠
7. Bak het mengsel voor ongeveer 15 tot 20 minuten en laat het goed afkoelen.⁠
8. Maak met je handel kleine stukjes en voeg daarna de kokossnippers en rozijnen toe. ⁠
⁠9. Bewaar de granola in een afgesloten pot.⁠
10. Serveer de granola met yoghurt of kwark en voeg lekker vers fruit toe! ⁠