Covelt Dixap bestaat 70 jaar!

Covelt Dixap bestaat 70 jaar!

Covelt Dixap bestaat dit jaar 70 jaar! In 1949 werd Covelt opgericht door een aantal Limburgse fruittelers om voedselverspilling tegen te gaan. De appels die niet geschikt waren voor de verkoop werden geperst, ingedikt en gebotteld. Dit ingedikte sap ofwel ‘diksap’ werd vanaf 1951 op de markt gebracht onder de naam Dixap. Nog steeds wordt Dixap gemaakt van puur fruit, zonder toevoegingen. Het motto is ook niet voor niks: Fruit, en verder nix!

In 1991 hebben Ari en Maria de Kimpe Dixap overgenomen en inmiddels staat alweer de nieuwe generatie aan het roer. De zussen Ellen en Fransje de Kimpe werken samen met hun team elke dag met veel plezier aan de missie van Dixap: lekkere drankjes maken voor kleintjes.

Dixap the original is al favoriet sinds 1949 en is verkrijgbaar in 4 smaken. In 2017 is het assortiment uitgebreid met handige drinkpakjes speciaal voor jonge kinderen, mild in smaak en laag in calorieën.

Dit jubileum willen wij natuurlijk met jullie vieren en daarom verloten wij onder al onze Dixap fans een echte Dixap-picknicktafel!

Wil jij kan maken? Like Covelt Dixap en laat ons weten waarom jouw kindjes deze zomer heerlijk kunnen picknicken met Covelt!

P.s.: de winnaar wordt 29 mei 2019 bekend gemaakt!